07 juni 2019
Geen recruiter kwam eraan te pas: de vers verworven commissariaatsfunctie van Françoise Dechesne bij DKG Groep (o.a. Bruynzeel keukens) is een ‘pure Topvrouwen.nl database-benoeming.’
07 juni 2019
Ghislaine Prins maakte de overstap van bierbrouwer Heineken naar uitzendgigant Randstad, waar zij als Global Digital Marketing Director bouwt aan betere relaties met klanten en werkzoekenden. Ze is enthousiast over de verworvenheden van tech, maar: “De menselijke factor blijft meer informatie
26 april 2019
Het is het eind van een tijdperk: Sigrid Verweij stopt als directeur communicatie en mvo bij werkgeversorganisatie VNO-NCW en MKB-Nederland, waar ze in 2013 de eerste vrouwelijke directeur werd en bijna 20 jaar werkte. “Ik zal mezelf echt opnieuw uit moeten vinden.”
15 maart 2019
Als tiener zocht en vond ze een baantje bij Action. Dat nam al snel een hoge vlucht: Hajir Hajji (38) is nu commercieel directeur en boardmember van prijsvechter Action. “Leiders moeten ieders kwaliteit zien en benutten. En juist vrouwen zijn heel goed te empoweren.”
05 februari 2019
Hester Kuypers was dik tevreden met haar positie binnen het succesvolle, technisch georiënteerde familiebedrijf ITM Group. De mannelijke board drong aan op haar toetreding, maar zelf vond ze dat niet zo nodig. Totdat een brief van het ministerie het muntje deed vallen.